Skip to main content

Morón, acompanyat per Galera i Vigueras, en la seva presentació com a nou coordinador general. Fotografia: CFM.

Xavi Morón (Barcelona, 1978) és el nou coordinador general del CF Martorell a partir de la temporada 2018-2019. Després de la renuncia de Ismael Capilla per motius personals, la directiva ha apostat per Morón, qui va ser jugador del filial del RCD Espanyol, a Segona Divisió B i va ser convocat pel primer equip blanc-i-blau en la disputa de la Intertoto, el curs 1998-1999. Resident a Esparreguera, Morón és enginyer elèctric i treballa en una multinacional alemanya dins el sector de l’automoció.

Un cop Capilla anuncia a la directiva del CF Martorell la seva renúncia, el director esportiu de l’entitat, Jordi Galera fa la proposta formal a Morón perquè accepti ser el relleu. “La directiva m’ha traslladat que el vessant formatiu és un dels pilars d’acció de l’entitat i, a partir d’aquí, la meva intenció és potenciar-la al màxim. Tinc clar que no es pot separar l’aspecte competició de la formació i des d’aquesta perspectiva marcarem els objectius a curt i mitjà termini”. Morón haurà de fer un treball exhaustiu durant l’estiu abans que comenci la competició per fixar les línies de treball a partir del setembre.

Un gran coneixedor del futbol

Després d’una dilatada carrera com a futbolista al RCD Espanyol, Morón va seguir jugant a Segona Divisió B amb equips com l’Algesires, l’Ècija o l’Aurrera i va penjar les bótes al FC Martinenc, a Primera Catalana. Un cop retirat dels terrenys de joc, el d’Esparreguera va incorporar-se a la coordinació del FC Martinenc per acabar al RCD Espanyol com a tècnic de futbol base i dirigint el juvenil A a Divisió d’Honor. Amb la incorporació de Morón, la directiva del CF Martorell vol seguir creixent en el vessant més esportiu.

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari