Skip to main content

El tècnic de Viladecavalls, Albert Nualart, seguirà a la banqueta del CF Martorell. Foto: Marta Gila Santafè

El president del CF Martorell, Josep Ramon Vigueras, va viure diumenge un nou ascens del primer equip a Segona Catalana. Acompanyat pels companys de la junta directiva i de l’alcalde Xavier Fonollosa va felicitar la plantilla i el cos tècnic des de la mateixa gespa del CE Torrent de Llops, un cop finalitzat el partit. Vigueras assegura que “aquest ascens estava previst en el nostre full de ruta i ara cal donar-li continuïtat”. És el tercer ascens a Segona Catalana en els darrers cinc cursos després d’encadenar el retorn a Tercera, per dos cops, l’any següent. “Hem fet d’ascensor en els darrers anys i el projecte esportiu que vam fixar fa un any va ser, un cop assolit l’ascens a Segona, estabilitzar-lo per mirar cotes més altes. Fa un any ja vam dir que no renunciem a fer un pas més amunt. Amb l’ascens hem complert el primer objectiu”.

Respecte a la trajectòria de l’equip, Vigueras reconeix que “ha sigut una temporada molt dura i difícil. Tan el CF Pallejà com la Peña Màlaga han estat rivals molt complexos i això no deixa de ser un joc. L’exemple del Pallejà és molt gràfic. Després d’una segona temporada amb números per ascendir ha passat de tenir l’opció de ser campió de lliga a perdre, fins i tot, la plaça de promoció d’ascens a Segona si no punxen diumenge els malaguenys. Vull felicitar als jugadors i al cos tècnic”. Amb la victòria de diumenge, l’equip de Nualart ha perdut un sol partit a casa en tota la lliga -tres si comptabilitzem els jugats a domicili-.
“Farem confiança a Nualart”
Un cop segellat l’ascens a Segona Catalana, l’àrea esportiva ja ha començat a planificar la temporada següent. Vigueras admet que “hem d’aprendre dels errors del passat. A Segona, amb Pedro Saéz a la banqueta, no n’hi va haver prou amb els jugadors de la casa. L’any passat, amb Pablo Becerril al final, vam tenir molta mala sort després d’acabar amb 43 punts, sisens per la cua i degut als descensos compensats vam acabar tornant a Tercera Catalana”. El nou projecte del CF Martorell a Segona Catalana tindrà el mateix pilot: Albert Nualart. El tècnic de Viladecavalls té la confiança intacta de la directiva. “Farem confiança a Nualart després d’ascendir l’equip a Segona Catalana. És un entrenador exigent i que treballa bé. Pel que fa a la plantilla, la nostra prioritat seguirà sent la mateixa en favor dels jugadors fets a Martorell perquè entenem que els aficionats s’han de sentir identificats amb un seguit de jugadors. Aquesta és la pauta que des de la directiva li hem encarregat al míster”.
Feina feta i feina a fer
La branca femenina és la qui està cotitzant a l’alça. El sènior, entrenat per Issam El Azzouzi, té l’ascens a Primera Divisió al seu abast. Seria el tercer ascens del curs pels martorellencs després de l’aleví-infantil femení A i el primer equip masculí. “El sènior femení ha estat la gran sorpresa del curs i ho té tot de cara, però el cadet C també es troba en una situació inmillorable per a fer-ho”. Una de les notes negatives del curs ha estat la pèrdua de la Preferent en categoria cadet. Vigueras assenyala que “serà clau recuperar la Preferent el més aviat possible”. Qui ha assolit la permanència ha estat el juvenil A, tot i que amb moltes dificultats respecte el curs passat. “és un equip molt jove, majoritàriament de primer any, i això s’ha notat. Ja sabíem que seria un curs de transició”. Sobre el futbol base, el president apunta que “ens falta fer un pas endavant en categories des d’aleví a infantil, sobretot. És un dels reptes de cara a la propera temporada”.
De l’àmbit social, el president reconeix que “quan la pilota entra, els aficionats venen al camp. Aquest any s’han enganxat amb els nostres equips, no només amb el sènior masculí. Hem viscut dues jornades molt intenses amb els dos equips sèniors -masculí i femení- i ara esperem posar-hi la cirereta amb l’ascens del femení”. En aquest sentit, pel president “l’aposta per la comunicació ens ha donat els seus fruits. La incorporació de Quim Miró en aquesta àrea ens ha permès fer un salt qualitatiu molt significatiu. Hem posicionat en postiu el CF Martorell a les xarxes socials i ha estat un factor de valor afegit”.
CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari