Skip to main content

El primer equip del CF Martorell ha superat una jornada exigent i amb uns condicionants que no ajudaven, vuit baixes minvaven els de Javi Gómez, però la victòria s’ha quedat a casa i situa els blanc-i-vermells al capdamunt de la taula, compartint el liderat amb la UE Sant Ildefons. Un gol adjudicat a Dani Martín, en què la defensa visitant ha ajudat, ha pujat al marcador en el temps afegit i ha servit per superar el CF Tortosa Ebre (1-0).

El partit ha quedat marcat per l’expulsió de Marc Casares en el minut 20 del primer temps i ha obligat els de Javi Gómez a refer el plantejament inicial. Durant la primera meitat, s’han hagut de defensar com mai i han esperat alguna ocasió per sortir a la contra. Tot plegat, sense gols en els primers 45 minuts.

En la represa, Javi Gómez ha esperat l’ocasió perfecta per donar recanvi a la línia més avançada del seu atac i ha penalitzat la proposta dels tortosins, qui acumulaven molts jugadors a dalt. Primer, Jaume Aparicio ha pogut estrenar el marcador, però ha calgut entrar en el temps extra per obrir la llauna. En una jugada en què la pilota ha quedat dins l’àrea, i amb l’ajuda de la defensa visitant, la pilota ha superat la línia de porteria i ha desfermat l’alegria al Complex Esportiu Torrent de Llops.

Amb aquests tres punts, els de Javi Gómez s’enfilen fins al primer lloc, on sumen 13 punts, igual que la UE Sant Ildefons. A més, deixen invicte el CE Torrent de Llops i encadenen cinc jornades sense perdre.

(Foto: Toni Gorrea)

Deixa un comentari