Skip to main content

Víctor Marco (Barcelona, 1995) serà l’entrenador del primer equip femení per al curs 2021-2022. El martorellenc, que s’ha forjat com a jugador i entrenador en les categories base del club, farà un pas endavant i assumirà l’encàrrec de dirigir la primera plantilla femenina.

Marco ja ha dirigit l’equip en l’últim tram de la temporada 2020-2021, acompanyat per Maicol Tavera, i per al proper curs serà l’entrenador escollit per dirigir les blanc-i-vermelles. La seva experiència com a tècnic martorellenc va començar el 2012 i l’ha dut a dirigir equips en categories promeses, benjamí, aleví i infantil. La sènior és una categoria nova per a ell i aquesta serà la seva primera experiència amb un primer equip. Com a jugador, va iniciar-se al CF Martorell quan només tenia sis anys.

Marco va ser presentar ahir amb els representants del club Rafa Garcia i Joan Tort i no ha amagat el cúmul de sensacions que està vivint, tot i que admet que vol oferir una imatge molt competitiva. “Suposa un repte, hi ha moltes emocions acumulades, és el primer sènior que agafo i tinc molta il·lusió de fer un bon projecte”, explica. Sobre el seu paper a la lliga, es mostra molt ambiciós: “no vinc a mantenir l’equip, sinó a competir i lluitar per les places capdavanteres”.

El conjunt blanc-i-vermell tornarà a competir a la Primera Divisió femenina i encadenarà quatre temporades en la segona màxima categoria del futbol femení català.

 

Deixa un comentari