Skip to main content

Primer dia del Campus de tecnificació al CE Torrent de Llops. Foto: CFM

Una vintena de joves, d’entre 6 i 14 anys, han iniciat aquest dilluns un Campus de tecnificació organitzat pel CF Martorell. Durant dues setmanes, els nois i noies milloraran la presa de decisions i els farà donar un pas qualitatiu en la seva formació com a esportistes.

El campus de tecnificació està dirigit per Pedro Sáez, tècnic superior d’esport en futbol i tècnic UEFA Pro, té l’objectiu de treballar les variables espai-temps de l’esportista mitjançant les fases d’observació, anàlisi, solució i execució. Aquest campus intensiu té el suport de sessions de vídeo, jocs de precisió i correctius, partits i moltes altres eines que donaran al participant una formació completa.

Segons el president del CF Martorell, Josep Ramon Vigueras, “una de les nostres prioritats és la formació dels més joves. Des de fa anys que treballem intensament per educar els joves en l’esport i, alhora, perfeccionar la tècnica del futbol. Una combinació perfecta, també, durant l’estiu”. Aquest campus s’allargarà fins el 14 de juliol.

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari