Skip to main content

Els martorellencs han obtingut un triomf solvent davant d’un rival de categoria superior. Foto: CFM

El primer equip del CF Martorell ha guanyat amb solvència a l’Olímpic Can Fatjó, de Segona Catalana (2-0), en el quart partit de preparació gràcies a dos gols d’Abde. L’equip d’Albert Nualart ha ofert la seva millor imatge des que ha iniciat la pretemporada i a una setmana i mitja per al debut a Tercera Catalana, els martorellencs han agafat una bona embranzida de cara al debut a la lliga.

El segell de Nualart s’intensifica a mesura que avança la pretemporada. En un dels testos de més dificultat abans de la competició oficial, els martorellencs ha exhibit un ritme molt alt de joc que ha ofegat els vallesans. Balada ha tingut la primera ocasió, sense encert final. En el primer temps, l’Olímpic Can Fatjó va intentar intimidar Joan Pujol amb xuts llunyans. I poc abans del descans, una combinació entre els fins ara juvenils Donado i Balada, l’ha definit Abde rematant a plaer (1-0).

En la represa, el CF Martorell ha seguit dominant, tot i que ha disposat de menys oportunitats. Un xut del visitant David ha pogut significar l’empat en una jugada aïllada. En en un tram d’anada i vinguda, els dos equips s’han mostrat més forts en defensa. Fins que, a 6 minuts per al final, Abde ha marcat a plaer després d’una assistència de Víctor Vigueras per sobre la defensa. L’Olímpic Can Fatjó ha acabat amb un jugador menys per l’expulsió de David i ha pogut retallar diferències, però entre el pal i una aturada providencial de Lluís Garcia, el resultat s’ha mantingut fins al final.

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari