Skip to main content

El primer equip del Club de Futbol Martorell encara el final de la segona setmana d’entrenaments després de la tornada a la feina i el mes d’aturada total. Els blanc-i-vermells, malgrat tot, han treballat des de casa durant les setmanes en què les instal·lacions han romàs tancades. Un mes després, encara no saben quan podran tornar a una lliga de la qual només havien disputat les dues primeres jornades.

L’entrenador del grup, Albert Nualart, no amaga les dificultats que l’equip de seguir exercitant-se mentre les instal·lacions han estat tancades, però admet que han fet un bon treball a casa. A més, després de prop de 15 dies trepitjant la gespa, mantenen les ganes intactes: “la tornada als entrenaments ha estat amb moltes ganes, tot i que no podem entrenar els divendres i no hi ha lliga”.

La competició, el factor diferencial

La represa de les sessions a la gespa no ha anat, de moment, acompanyada de la tornada de la lliga regular, una competició que ha quedat escapçada i que només va poder veure dues jornades del calendari. Per als blanc-i-vermells, els partits davant el FC Martinenc i el CFJ Mollerussa van acabar amb dues derrotes i una lesió del capità Adrià Aguilera, un balanç al qual esperen donar la volta. Nualart explica que se centren en les sessions que els queden i intenten abstraure’s de la data de tornada dels partits: “el que fem és disfrutar una mica del futbol, i no pensar en la competició, perquè no la tenim, intentem que ningú es faci mal”.

El tècnic de Viladecavalls demana que la Primera Catalana sigui tractada com es fa amb la Tercera Divisió o la categoria juvenil de Divisió d’Honor, que estan disputant els partits: “ens estan donant les molles, veus que juvenils i equips de categories més altes estan jugant.” A més, avisa que la preparació per a una possible tornada no està sent al 100%, creu que “ningú està podent-se preparar bé”.

Segons l’última proposta de la Federació Catalana de Futbol (FCF), la data per a la represa de les lligues regulars serà el cap de setmana del 9 i el 10 de gener i només disputant la primera fase de la lliga, a una volta, enlloc de les dues previstes el format de competició inicial.

 

 

Deixa un comentari