Skip to main content

El CF Martorell celebrarà aquest cap de setmanala Diable Cup 2021 en les categories benjamí i aleví i repartida en dos dies, rebrà els 40 equips que trepitjaran la gespa del CE Torrent de Llops. Amb 16 equips en benjamí i 24 en aleví, el torneig martorellenc reunirà jugadors del territori català en una de les primeres cites del curs.

Dissabte serà el torn dels benjamins, que estaran repartits en quatre grups de quatre equips cadascun. L’1 l’integren el CF Martorell A, el FC Terrassa, l’EF Gavà i al Jàbac Terrassa; al 2 hi haurà el CF Montañesa, el Club d’Aran, la UE Sant Andreu i la UE Castellar B; al grup 3 estaran el CF Granollers, la UE Rubí, el Gimnàstic Manresa i el CF Martorell C i en el 4, el CF Martorell B, la PB Collblanc Sants, el Cardedeu i la UE Castellar A. Els dos primers classificats de cada grup podran jugar pel títol. Els partits de la fase de grups tindran lloc al matí i les fases eliminatòries, a partir de quarts de final, se celebraran des de les 14.15h. La gran final serà les 16.15h.

En la categoria aleví, els partits es traslladaran a diumenge amb 24 conjunts repartits en sis grups de quatre equips cadascun. En el grup 1 comeptiran el CF Matadepera, el MarianaoPoblet, el Jàbac Terrassa i el Club d’Aran; en el 2 ho faran el CF Martorell B, la UE Mollet, el CE Manresa i la UE Castellar B; al grup 3 hi haurà la CF Montañesa, el CD Fontsanta-Fatjó, la UE Sant Andreu i el CF Granollers; en el quart grup militaran el CF Cardedeu, la UE Rubí, el CF Martorell A i el CF Sallent; el grup 5 estarà format pel CF Martorell C, l’Atlètic Sant Just, el CP San Cristóbal i el FC Terrassa i el 6, pel CF Martorell D, el Gimnàstic Manresa, la UE Castellar A i la UE Sabadellenca. Els dos primers classificats de cada grup i els quatre millors tercers accediran a la següent ronda. En aquesta categoria també es disputaran vuitens de final i arrencaran a les 14.30h. La fase eliminatòria tindrà lloc durant tota la tarda i la final serà a les 18.30h.

En la fase de grups, els partits tindran una durada de 24 minuts en la categoria benjamí i de 25 en la categoria aleví, en una part, mentre que en la fase eliminatòria es jugaran dues parts de quinze minuts amb cinc minuts de descans entre cadascuna. Cada triomf farà sumar tres punts als equips, i un per cada empat. En ambdues categories, restaran vigents les normes de la FCF i el CTA, i els àrbitres de tots els partits seran els propis de la FCF.

Pel que fa al servei de bar i restauració, el club posarà a disposició dels aficionats dos punts i oferirà serveis de menús i begudes durant tot el dia. Una de les barres estarà situada al local habitual i l’altra es podrà trobar en la zona entre el camp 1 i el camp 2, prop de les palmeres. A més, la companyia de gelats Ice Wave oferirà la seva carta de productes per a tothom qui hi estigui interessat.

Deixa un comentari