Skip to main content

El primer equip del CF Martorell ja té tancada l’agenda de la pretemporada, que arrencarà el 19 d’agost al CE Torrent de Llops. El conjunt de Raúl de Amo disputarà fins a vuit partits amistosos abans de l’inici de la lliga regular, que tornarà a enquadrar-lo al grup 3 de Primera Catalana.

En total, disputarà tres partits a casa i cinc més a domicili i es posarà a prova davant de conjunts de diferents categories. El primer amistós serà al camp del CE L’Hospitalet, el 25 d’agost, contra el juvenil de lliga nacional de l’entitat riberenca i també a domicili disputarà el segon, contra l’AE Prat B el 28 d’agost. La primera cita a casa serà en el Trofeu Josep Ramon Vigueras, el 31 d’agost, quan jugarà davant de la FE Grama.

Tornarà a desplaçar-se per enfrontar-se a la UA Horta, l’1 de setembre, i després jugarà dos partits seguits a casa contra la UD Bellvitge (5 de setembre) i l’EE Guineueta (8 de setembre). El tram final de la pretemporada els posarà a prova al camp del CF Can Vidalet, l’11 de setembre, i a Les Comes, davant el CF Igualada, el 15 de setembre.

Deixa un comentari