Skip to main content

El primer equip del CF Martorell començarà els entrenaments de la pretemporada el 17 d’agost al CE Torrent de Llops. En total, l’equip de Javi Gómez ha bastit una pretemporada de sis partits amistosos i un torneig abans d’estrenar-se en la lliga regular (que començarà el 16 de setembre).

El primer test serà en la tercera edició del Torneig Josep Ramon Vigueras, contra el primer equip de l’AE Prat, de Tercera RFEF, el diumenge 20 d’agost (19.30h).  Tres dies més tard, els martorellencs s’enfrontaran al filial del CE Sabadell, el 26 d’agost al CF Mataró i a l’endemà, el 27 d’agost, al juvenil de la UD Bellvitge. El dimecres 30 d’agost, jugaran contra el CF Vilanova del Camí, a menys de quinze dies per a inaugurar la lliga regular 2023-2024.

El diumenge 3 de setembre disputaran el triangular del CF Almeda i una setmana després, el 9 de setembre, tancaran la tongada d’amistosos al camp del filial del CE Europa (10.00h).

Els blanc-i-vermells gaudeixen ara de vacances abans no tornin als entrenaments, el dijous 17 d’agost al CE Torrent de Llops.

Deixa un comentari