Skip to main content

L’inici del curs 2020-2021 ha portat al primer equip, de moment, tres partits amistosos, i una període de preparació en què fins a 11 jugadors nous hauran d’aclimatar-se a l’ambient i la disciplina del vestidor blanc-i-vermell. Tres d’ells, però, ja coneixen el club, i és que han ascendit procedents del juvenil A, i ara agafen responsabilitats en el seu camí a Primera Catalana. Tres més, d’edat juvenil, també flirtegen amb la disciplina del primer equip.

El gol de Mykola Lavryk en el temps afegit al partit amistós davant el CF Lloret va donar el triomf al conjunt d’Albert Nualart, el primer de la pretemporada. El jove davanter va aterrar el curs passat al juvenil A martorellenc i en qüestió d’un curs ha rebut la confiança d’Albert Nualart. Lavryk va prometre que el seu treball “no seria en va” i el gol de la victòria a Lloret de Mar ha refermat la decisió de l’staff tècnic d’apostar per joves jugadors en la plantilla.

Yeray Garcia i Marc Saldaña són dos dels fixes que també han fet el salt al primer equip. Van ser a Andorra, en l’stage de pretemporada, i ja formen part, de ple dret, d’un conjunt que competirà per segona temporada consecutiva a Primera Catalana. Tots dos parlaven d'”alegria i il·lusió” en la seva arribada a l’equip, i s’han format al club martorellenc. García va arribar-hi fa una dècada, mentre que Saldaña va fer-ho fa tres anys, i han crescut amb la samarreta blanc-i-vermella.

Lavryk, Garcia i Saldaña formen part de l’equip, però l’staff tècnic també ha donat l’oportunitat a Marcos Sinobas de disputar minuts al partit del passat diumenge, que va arrodonir amb l’assistència del gol. David Milán i Iker Mateu van acompanyar-lo en una tarda on els joves blanc-i-vermells van decidir el primer triomf de la pretemporada.

Deixa un comentari