Skip to main content

Els més petits han lluït una bandera del club en la sortida al terreny de joc. Foto: CFM

El CF Martorell ha presentat el seu gran actiu: prop de 600 jugadors i una quarantena d’equips per aquesta temporada 2017-2018. El Complex Esportiu Torrent de Llops s’ha vestit de gala per donar la benvinguda al nou curs amb la presència de moltes famílies dels jugadors i tècnics de l’entitat. L’acte, conduït per l’empresa Esportmusic, ha vist desfilar tots els equips amb la presència de la mascota del club.

El president del CF Martorell, Josep Ramon Vigueras, ha dit que “hem crescut en equips, i l’aposta ha estat, sobretot, el futbol femení. La finalitat de tot plegat és formar persones i que ho passin el més bé possible fent l’esport que més els agrada”. La presentació també ha servit per anunciar la posada en marxa de l’aplicació mòbil i tauletes App del CF Martorell. “És un pas endavant que fem amb la informació del club, aprofitar tots els recursos i era un compromís electoral que teníem quan ens vam presentar”, explica el president.

En l’acte hi ha assistit l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, qui ha destacat “els valors que transmet l’esport, que són molt bons, i tots aquests jugadors se’n beneficiaran al llarg de la seva vida. Martorell té una bona salut esportiva amb un 11,5% de la població que practica esport federat, molt per sobre de la mitjana del país”. Fonollosa ha estat acompanyat per la regidora d’Esports, Belén Leiva, a més de Paquita Linares, delegada de la Federació Catalana de Futbol (FCF) al Baix Llobregat.

En acabar l’acte de presentació, l’entitat ha premiat la dedicació de José Zamudio, Juan Martínez i José Bermúdez per la tasca que desenvolupen al CF Martorell. El president Vigueras els ha fet entrega d’un obsequi.

Amistós del primer equip

Com a colofó de la presentació, el primer equip del CF Martorell ha perdut davant la FE Grama (2-6), de Primera Catalana en un partit de preparació. Els martorellencs jugaran diumenge 15 (12.00 hores, CE Torrent de Llops) un duel davant la Peña Recreativa Sant Feliu amb la mirada posada a pispar-li el liderat al CF Pallejà.

L’àlbum de fotografies de la presentació les trobareu al perfil de Facebook del CF Martorell.

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari