Skip to main content

El primer equip del Club de Futbol Martorell va caure al Complex Esportiu Torrent de Llops diumenge i encara no sap què és guanyar en l’inici de la temporada 2020-2021. Encara minvada per les baixes i sumant-hi una de nova, la de Pau Hernández, la plantilla martorellenca ha consumit les dues primeres setmanes de lliga sense puntuar i busca la tecla per fer-ho per primer cop aquest curs.

En el partit contra el CFJ Mollerussa, Albert Nualart va haver de tirar d’enginy per dibuixar un onze que suplís les absències a la línia ofensiva (Jose Balada, Xavi Marco i Kilian Honorato, els davanters més purs, van perdre’s la segona jornada per lesió) i va reinventar Carles Güell i Roger Gorrea per amenaçar la porteria lleidatana. Tot i que les connexions entre aquests dos jugadors van funcionar, no van ser suficients com per perforar la xarxa i respondre al penal i el gol de la segona meitat.

En aquest sentit, Nualart no ha amagat que l’equip no va presentar-se al 100% d’efectius i reconeix els canvis que va haver de fer: “hem explotat a Roger Gorrea i Carles Güell, que són jugadors que poden fer-ho en un moment determinat, davant les baixes que teníem”. A més, creu que van prendre el control des de l’inici. “El plantejament ha sigut brutal, i el partit es trenca quan els seus centrals estaven escopint pilotes fora”, apunta.

Sobre l’inici de lliga sense victòries, Nualart treu ferro i no dona importància a les dues derrotes consecutives que acumula l’equip. “Hem perdut dos partits, però com si en perdem quatre, en guanyem set després; i si havíem de perdre aquest partit, per les circumstàncies, doncs es perd, la qüestió és on estarem a la jornada 18”.

Nualart no creu que el nivell competitiu hagi baixat i destaca que l’equip s’està enfortint al darrere: “tenim un equip defensivament molt potent i guanyar-nos serà molt díficil”. La propera parada serà el camp del FC Alcarràs (dissabte, 17.00h).

 

Deixa un comentari