Skip to main content

El primer equip del CF Martorell ha empatat al camp del CP Sarrià (1-1) i s’ha endut un punt que l’ajuda a escurçar diferències amb amb les places d’ascens directe a la Superlliga. Malgrat tot, haurà d’esperar els resultats de demà per conèixer com queda respecte els llocs de privilegi.

Alfredo Trejo i Carles Güell han protagonitzat les accions més clares de la primera meitat, posant a prova el local Alejandro Pascual. El porter barceloní ha evitat que es desfés la igualtat i la primera meitat s’ha tancat amb l’empat inicial.

En la represa, Lluís Viñas ha avançat el seu equip en la primera oportunitat clara, ben entrada la segona meitat. Però els de Javi Gómez no s’han rendit i han intentat aprofitar les ocasions que han generat. Víctor Garcia Cobos ha tingut fortuna a les acaballes i han donat un punt al seu equip, un pèl curt pel que fa a les oportunitats que els blanc-i-vermells han creat.

Amb aquest empat, el primer equip del CF Martorell suma 35 punts i haurà d’esperar a demà, quan es jugarà el gruix de partits de la jornada, per saber si els seus rivals més directes es mouen o no a la taula.

Deixa un comentari