Skip to main content

El primer equip del CF Martorell és a punt de completar la primera setmana de pretemporada i l’acabarà amb el primer partit amistós. Aquest partit coincidirà amb la celebració del Torneig Josep Ramon Vigueras, que enguany s’estrenarà i tindrà lloc al CE Torrent de Llops. Els blanc-i-vermells s’enfrontaran al conjunt juvenil del CF Cerdanyola i començaran a engreixar les peces noves sota la batuta de Javi Cuesta.

Després de quatre dies d’entrenaments, els blanc-i-vermells posaran a prova la seva fiabilitat com a grup. Mentrestant, volen consolidar els fonaments d’un equip que tornarà a competir a Primera Catalana. “S’inicia un projecte, hem de fer que l’equip creixi i sigui reconeixible”, ha apuntat Cuesta.

La pretemporada tindrà una durada de sis setmanes i amb set partits més, serà una preparació extensa. En aquest període, Cuesta ha exposat que han de respectar el temps que necessiti l’equip i donar-hi el seu marge per a acoblar bé les peces: ” al principi ens faltaran moltes coses, però poc a poc anirem construint”.

El paper dels veterans serà clau per al tècnic blanc-i-vermell. ” Hauran de fer la seva feina, explicant als nous com es treballa al club i hem de treballar per unir-los”, ha demanat. Amb fins a nou cares noves, l’equip viu un estiu de revolució que tot just acaba de començar.

Deixa un comentari