Skip to main content

El jugador sabadellenc, que ha militat sempre al CE Mercantil, s’estrenarà al primer equip del CF Martorell. Fotografia: CFM.

Toni Martí Gumà (La Pobla de Claramunt 1998) és la sisena incorporació del primer equip del CF Martorell per a la temporada 2018-2019. El jugador, que esportivament se’l coneix com a Totti, arriba procedent de l’Atlètic Vilafranca, de Segona Catalana. “Martorell és un club que me n’han parlat molt bé i amb l’Albert Nualart d’entrenador crec que és el millor escenari per seguir creixent”. El jugador ha estat acompanyat pel director esportiu, Jordi Galera i el directiu adjunt a l’àrea esportiva de l’entitat, Joan Tort.

La trajectòria de Totti ha estat al CF Igualada, fins a segon any de juvenil en categoria Preferent. Amb només 16 anys va debutar amb el primer equip de l’Anoia a Primera Catalana. Després va fer el salt al juvenil del CE Manresa fins a vestir la samarreta un any al primer equip de l’Atlètic Vilafranca. Als 19 anys i després d’una sola temporada com a sènior, Totti seguirà competint a Segona Catalana. “Accepto l’oferta del CF Martorell perquè en tinc bones referències i el projecte que s’ha dissenyat és molt ambiciós”. Un dels qui han convençut Totti ha estat el tècnic Albert Nualart: “va ser el meu tècnic al CE Manresa. M’ha marcat molt com a futbolista, m’agrada com treballa i, sobretot, perquè tots dos sabem el que vol l’un de l’altre: guanyar”, sentencia.

En aquest sentit, Nualart assegura que “és un migcampista de contenció, fort, jove i disciplinat. Ens dona múscul, de sacrifici i treball al mig del camp”. Amb la incorporació de Totti, el míster de Viladecavalls admet que “amb Adrià Aguilera, Blai i Totti, tenim un perfil molt ben compensat al mig del camp”. El jugador de La Pobla de Claramunt és el sisè reforç de cara a la temporada 2018-2019 que s’uneix a Sanse, Blai Sirvent, Carlos Donado, Pau Hernández i Juan Del Peral.

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari