CF_MARTORELL news
  1. Cancel·lat el Campus de Setmana Santa del CF Martorell
  2. Sense futbol pel coronavirus durant un mínim de quinze dies
  3. El primer equip suma un triomf valuós a Mollerussa des del punt de penal
  4. El primer equip té una nova oportunitat de reivindicar-se en la lluita per la permanència
  5. El CF Martorell opta a guanyar 4 candidatures en la Nit de l’Activitat Física i l’Esport
ca ca

Femení Cup 2018

El proper 22 de setembre tindrà lloc la tercera edició del Torneig femení ‘Ciutat de Martorell’ a les instal·lacions del CE Torrent de Llops. El torneig, de categories aleví i infantil, comptarà amb la presència de 32 equips i prop de 400 jugadores participants. Durant tot el dia es disputaran 50 partits en els 6 camps de futbol-7 que disposa les instal·lacions amb l’assistència d’un miler d’espectadors a les graderies. El CF Martorell, com a club organitzador, mobilitzarà una cinquantena de persones.

El ‘Ciutat de Martorell’ comptarà amb 16 equips participants per cada categoria (aleví i infantil) i es dividirà en quatre grups de quatre equips cadascun respectivament. El sistema de competició constarà d’una primera fase classificatòria on els equips de cada grup s’enfrontaran en un sistema de lligueta tots contra tots. La fase d’eliminatòries serà els quarts, semifinals i final. Entre els clubs confirmats destaquen la presència del FC Barcelona, RCD Espanyol, Girona FC, CD Fontsanta-Fatjó, EF Manu Lanzarote o CE Seagull, entre d’altres.

Seguiment a les xarxes socials

El CF Martorell compta amb un perfil a Twitter específic pel torneig: @cupfemeni on s’informarà dels equips participants i dels resultats del torneig. Així que les persones interessades a seguir fil per randa l’actualitat del torneig poden consultar-ho en aquest perfil de Twitter a les xarxes socials. A més, la informació també es compartirà als perfils oficials del club a les xarxes socials (@cfmartorell).

Mode de navegació

Format

Boxed
Wide

Imatge de fons

Color Skin