Skip to main content

Martorell viurà un torneig de 12 hores de futbol7 al CE Torrent de Llops. Fotografia: CFM.

El proper 30 de juny, el CF Martorell promou un torneig de 12 hores de futbol7 en categoria masculina al Complex Esportiu Torrent de Llops per a majors de 16 anys. Hi podran participar tots els equips que s’inscriguin abans del termini previst i reuneixin els requisits establerts en la normativa establerta. La documentació necessària per formalitzar la inscripció de l’equip es podrà recollir a les oficines del CF Martorell al Complex Esportiu Torrent de Llops o a través del lloc web cfmartorell.cat.

Els equips hauran d’estar formats per un màxim de 15 jugadors a partir de 16 anys. La inscripció de l’equip és de 150 euros i la data máxima és el 22 de juny de 2018. La competició del Torneig de 12 hores de futbol 7 constarà d’una categoria masculina (per majors de 16 anys) i es regirà segons les pautes establertes per la Federació de Futbol corresponent en tot allò que no quedi recollit en el Reglament de la Competició.

El torneig començarà a les 9.00 hores i finalitzarà a les 21.00 hores. Els guanyadors del torneig de 12 hores de futbol7 tindran recompensa. El campió rebrà 350 euros, el segon classificat, 200 euros i el tercer, 100 euros.

Cartell i bases del torneig 12 hores F7

Full d’inscripció torneig 12 hores F7

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari