Skip to main content

El Club de Futbol Martorell celebrarà aquest cap de setmana el Diable Cup en categories prebenjamí i benjamí i suposarà la primera competició amistosa de la nova temporada.

En categoria prebenjamí, els enfrontaments se celebraran durant tot el dissabte 10 de setembre i es donaran cita vuit equips. En el grup 1, hi haurà el CF Cerdanyola, el FC Terrassa, l’EF Gavà i el CF Martorell A. El grup 2 el conformaran l’EC Granollers D, el CE Europa, el CE Sabadell i el CE Mercantil.

Després de la fase de grups, els campions de cadascun es classificaran per a la final i la disputaran a partir de les 13.00h.

En la categoria benjamí, el torneig s’amplia fins a catorze conjunts repartits en quatre grups. En el grup A, hi estaran el FC Terrassa, l’EF Gavà, el CF Cerdanyola i el CF Martorell C. Dins el grup 2, jugaran el CE Sabadell, el CE Mercantil i el CF Martorell B. En el grup 3, el Premier BCN, la UE Sant Andreu, el CE Manresa i l’EE Guineueta es veuran les cares i tancaran el grup 4 el FC Martinenc, l’EC Granollers D i el Can Rull.

En aquest cas, superaran la fase de grups els dos primers classificats i els guanyadors accediran a la final de les 14.45h.

Deixa un comentari