Skip to main content

El Club de Futbol Martorell celebrarà el dissabte 24 de setembre la sisena edició del Torneig Femení Ciutat de Martorell al Complex Esportiu Torrent de Llops i aplegarà fins a 31 equips en les categories benjamí, aleví i infantil. Les fases prèvies tindran lloc durant tot el matí i migdia, mentre que a la tarda arrencaran les fases finals.

En benjamí-aleví, hi haurà quatre grups, de quatre equips cadascun. El grup I estarà format pel CD Fontsanta-Fatjó, la UE Sant Cugat, l’EEE Guineueta i el FC Spòrting Gavà. Al grup II jugaran la PB Barcino, el CF Martorell, el CE Mercantil i el CE Seagull, al grup III, el RCD Espanyol, l’EFB Calafell, el Jàbac Terrassa i l’Atlètic Prat, i tancaran el grup IV el CE Sabadell, el FC Terrassa, el Women’s Soccer School i el CE Llerona.

Pel que fa a la categoria aleví infantil hi haurà quinze equips, repartits en quatre grups. El primer estarà integrat pel FC Levante Las Planas, el CE Mercantil, l’OAR Vic i el FC Sant Cugat, el segon pel PBB La Roca, l’EFB Calafell, el FC Girona i el CF Martorell A, el III pel CE Sabadell, el Women’s Soccer School, el CD Fontsanta-Fatjó i el CD Riudoms i al grup IV estaran el RCD Espanyol, l’Ateneu PB Igualada i el CF Martorell B.

En ambdues categories, els primers i segons classificats de cada grup accediran a la fase final, que arrencarà a la tarda i en què es decidirà el guanyador de cada edat. La final benjamí aleví tindrà lloc a les 19.15h, mentre que la final aleví infantil se celebrarà a les 19.45h.

Deixa un comentari