Skip to main content

El CE Torrent de Llops acollirà, aquesta setmana, un seguit de partits dels equips blanc-i-vermells contra conjunts del CE Mercantil i de l’Eastern Pennsylvania, concentrats el dissabte 16 d’abril, mentre que des de dimarts fins a dijous serà contra el Minnesota Youth Soccer Association (Mysa) i l’Eastern Pennsylvania (Epysa) i l’Austin East Roadrunner Boys Soccer. Es tracta d’uns partits amistosos des de la categoria infantil fins a juvenil que aplegaran experiències internacionals per als conjunts martorellencs i per als clubs convidats.

Dimarts aterraran a Martorell els Mysaboys (17.30 i 19.00h) amb equips infantil i cadet, masculí i femení. L’endemà, serà el torn per als Epysa boys i els Epysa girls en cadet i juvenil, en el matexi horari, i dijous l’AE Boys jugarà contra el juvenil A blanc-i-vermell.

Pel que fa a dissabte, serà el moment dels equips del CF Martorell, del CE Mercantil i de l’escola nordamericana Eastern Pennsylvania perquè es vegin les cares entre ells. En una matinal que començarà a les 10.00h i acabarà cap a les 13.10h, se celebrarà la Trobada Internacional de Futbol Formatiu 2022.

Deixa un comentari