Skip to main content

El porter Toni Domínguez ha tornat al primer equip del CF Martorell. Foto: Arxiu personal

El primer equip del CF Martorell ha reforçat la porteria amb la incorporació de Toni Domínguez (Martorell, 1998) procedent de la UD Viladecans, de Primera Catalana. El porter no ha tingut els minuts que esperava a Viladecans, ha decidit tornar a casa. El tècnic Albert Nualart ha donat el vist-i-plau per al seu fitxatge per afrontar amb més garanties la segona volta del campionat. Toni va ser la principal novetat en la convocatòria del partit davant el CF Pallejà en el penúltim partit de la primera volta.

Toni Domínguez enceta la seva quarta etapa al CF Martorell. Mentre que la primera va ser la més extensa -de prebenjamí fins a infantil-, la segona -un curs, cadet de primer any-, i la tercera -la més curta-. La temporada pasada, el porter martorellenc va jugar els últims 6 partits de lliga en l’intent de salvar l’equip del descens a Tercera Catalana. Ara, Toni Domínguez vol fer el camí a la inversa: de Tercera a Segona. “Després de no tenir les oportunitats que desitjava a Primera Catalana, he decidit fitxar pel CF Martorell després de la proposta que m’han fet aquests darrers dies”, explica el porter. Amb el repte de mantenir el lideratge, Toni compartirà la porteria amb Joan Pujol i Lluís Garcia. “Vull tornar el CF Martorell a la categoria on es mereix i no hagués hagut de baixar mai”, confessa.

Ara, el martorellenc ve per a quedar-s’hi. “Martorell és el meu poble i el meu club. Sempre hi he estat a gust però si he jugat en altres clubs és perquè he tingut la sort de fer-ho en categories més altes. Ara, vull fer-ho amb el CF Martorell en noves categories”, explica Toni Domínguez. El tècnic Albert Nualart assegura que “la porteria és una posició molt destacada. Per evitar qualsevol relliscada comptem amb un porter jove i de molta qualitat que ens ajudarà a complementar allò que ja teníem fins ara. És un porter de present i de futur que ens ajudarà moltíssim”.

Una vida, a cavall de Martorell

La trajectòria esportiva de Toni Domínguez ve lligada amb el CF Martorell. Va iniciar-se ben aviat i va jugar al CE Torrent de Llops des de categoria prebenjamí fins a infantil, de primer any. El porter martorellenc va incorporar-se al CF Santboià, per tornar dos anys més tard al CE Torrent de Llops en categoria cadet de primer any. L’any següent va tornar a marxar per jugar al Gavà, a Divisió d’Honor. En l’etapa de juvenil, el martorellenc va jugar al CE L’Hospitalet (Preferent), Unificació Bellvitge (Lliga Nacional i Divisió d’Honor).

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari