Skip to main content

El juvenil femení B del CF Martorell ha disputat un torneig amistós al CE Torrent de Llops. Fotografies: Enric Albarracín

Legia de Varsòvia, primer, i ara l’Illinois Youth Soccer, dels Estats Units. La branca femenina del futbol femení del CF Martorell continua assaborint caramels llaminers en format amistós per complementar la competició reglada de la temporada. Fruit de la invitació feta per la Women Soccer School (WSS) de Barcelona, el CE Torrent de Llops ha estat l’escenari d’un triangular que ha disputat el juvenil femení B, d’Anabel Chiquero i Gerard Palafox.

El combinat nord-americà s’ha adjudicat la victòria després de vèncer per la mínima a les martorellenques (1-0) i a les barcelonines (1-0). En el darrer partit, el Women Soccer School de Barcelona s’ha imposat al CF Martorell (0-2). El coordinador de futbol femení del CF Martorell, Carlos Prats explica que “aquests partits acaben sent una experiència enriquidora per a les jugadores, sobretot per enfrontar-se amb equips internacionals”. En relació al futbol que ha plantejat Illinois Youth Soccer, Prats ha subratllat que “el soccer als Estats Units és més directe marcat per la velocitat i el físic. En canvi, el futbol europeu destaca més pel toc i un estil més elaborat”.

L’equip nord-americà es troba en una gira a Catalunya que s’allargarà fins dissabte vinent. El combinat de la Illinois Youth Soccer, que s’allotja a Coma-ruga, disputarà cinc partits i també aprofitarà l’estada per fer turisme. D’altra banda, Jordi Romagosa, representant de la WSS, assegura que “a Martorell ens sentim com a casa. Té uns instal·lacions envejables i aquests intercanvis amb equips d’Estats Units són habituals a la nostra escola de futbol”. De fet, jugadores formades a la WSS han fet el salt al soccer universitari nord-americà.

Aquesta temporada, Martorell també va acollir un partit de preparació de la selecció sub14 del Baix Llobregat. I a més, va rebre la visita de tres jugadores del primer equip del RCD Espanyol, amb una master class amb tots els equips femenins de l’entitat.

📸 Enric Albarracín

Posted by Club Futbol Martorell on Tuesday, 26 March 2019

 

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari