Skip to main content

Nova victòria per tancar la pretemporada abans de l’estrena a la lliga. Foto: Svetlana Akimova

El primer equip del CF Martorell ha guanyat, també, l’últim partit de la pretemporada davant el CP Sarrià, de Segona Catalana (3-0). L’equip d’Albert Nualart ha desgastat al conjunt barceloní i en el tram final de l’encontre l’ha superat amb tres gols de Balada, Abde i Míchel. Els martorellencs acaben els partits de preparació havent sumat tres victòries, un empat i una sola derrota.

En el primer temps, les primeres ocasions van ser per a Guille Gámez i Víctor Vigueras, però ben aviat el CP Sarrià va apoderar-se del ritme de joc. Tot i això, cap dels dos equips no van ser capaços de generar massa perill i l’empat inicial es va mantenir fins al descans. En la represa, el partit va canviar com un mitjó i el CF Martorell va anar de menys a més.

La millor condició física de l’equip de Nualart va acabar esgotant els barcelonins, qui mantenien l’igualada tot i els intents de Xavi Marco i Marcel. Però l’últim quart d’hora, el CF Martorell va acabar esclafant el CP Sarrià gràcies a Balada -a passada de Xavi Marco-, Abde -un golàs assistit per Mares- i Míchel, recollint una altra assistència de Xavi Marco. La cirereta d’una pretemporada il·lusionant per demostrar que a una setmana de l’inici de la competició, els martorellencs es troben en un bon moment de forma.

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari