Skip to main content
General

S’obre el període de proves per a nous jugadors

De 23 de maig de 2017Sense comentaris
[vc_single_image image=”2714″ img_size=”full” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”http://cfmartorell.cat/wp-content/uploads/2017/05/AUTORITZACIÓ-DE-PROVES-DE-PROMESES-PRE-BENJAMÍ-I-BENJAMÍ-MASCULI-I-FEMENI24492.pdf”]

El Club Futbol Martorell obre el període de sol·licitud per a fer les proves de jugadors i jugadores per a la nova temporada. Aquestes proves s’obriran per a les quatre categories de menys edat: promeses, prebenjamí, benjamí i aleví.

Per a les categories de Promeses, prebenjamí, els dies de les proves tindran lloc els propers dimarts 6, 13 i 20 de juny i els dijous 8 i 15. Per a les categories benjamí i aleví, els dies establers són els dilluns 12 i 19 de juny i els dimecres dies 7 i 14. En el cas dels jugadors que vulguin fer les proves per a la categoria benjamí masculí, també podran fer-ho en el torn de les Promeses i els Prebenjamins. Totes les proves es realitzaran entre les 17:30 i les 19h a les instal·lacions del club.

Per poder participar en aquestes jornades de proves, cal que el pare, mare o tutor/a legal del nen o nena ompli l’autorització corresponent i la faci arribar a les oficines del club. La data límit per fer-ho és el proper divendres 2 de juny.

AUTORITZACIÓ DE PROVES PER AL CLUB FUTBOL MARTORELL

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari