Skip to main content

Adrià Aguilera jugarà al primer equip el curs vinent. Foto: FE Grama

El primer equip masculí ha incorporat Adrià Aguilera (Manresa, 1997), que arriba procedent de la Fundació Esportiva Grama, campió del grup segon de Segona Catalana. El jugador de Monistrol de Montserrat juga a la posició de pivot defensiu o central i es convertirà en una pedra angular de l’equip d’Albert Nualart. Amb l’arribada d’Aguilera, el CF Martorell reforça amb garanties una de les línies més determinants en el terreny de joc: la defensa. El jugador de Monistrol destaca per la col·locació, la potència i el domini en el joc aeri.

Un cop signat el seu fitxatge, Aguilera explica que “he acceptat la proposta del CF Martorell perquè m’ha convençut el projecte a llarg termini tot i tenir l’oportunitat de jugar en una categoria superior. Però conec molt bé el míster, amb qui vaig disfrutar moltíssim al CE Manresa, i amb qui espero fer-ho a Martorell”. El jugador arriba pletòric després d’una temporada per emmarcar a Santa Coloma de Gramenet. “Vinc de pujar a Primera Catalana i la propera temporada intentarem, entre tots, col·locar el CF Martorell on toca, ja que va fer mèrits per no baixar de categoria. Tindrem un bon equip i esperem fer una bona temporada tenint en compte que haurem d’anar pas a pas”.

Més de mitja vida a Manresa

Adrià Aguilera va iniciar-se en el món del futbol a l’EFO 87 d’Olesa tot i que als 7 anys es va incorporar al Gimnàstic Manresa fins a segon any de categoria juvenil. En l’últim any juvenil vaig fitxar pel CE Manresa on va coincidir amb el tècnic del CF Martorell, Albert Nualart, per acabar debutant amb el primer equip de la capital del Bages, a Primera Catalana. El curs passat va jugar a la Fundació Esportiva Grama, amb qui va ascendir a Primera Catalana.

Adrià Aguilera s’ha convertit en la tercera incorporació del primer equip masculí del CF Martorell juntament amb Manel Sánchez (AE Abrera) i Mauro Lenhardy (CF Hortonenc).

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari