Skip to main content

Les sessions d’entrenaments per a Setmana Santa obren les seves inscripcions per a qui vulgui participar-hi. Durant sis dies, els jugadors que hi prenguin part rebran una atenció individualitzada i entrenaments específics de porters i va dirigit a edats compreses entre els 4 i els 13 anys. Els dies en què es duran a terme aquestes sessions seran el 29, 30 i 31 de març i l’1, 2 i 5 d’abril, en horari des de les 9.00 fins les 13.15h.

Les sessions permeten el servei d’acollida des de les 8.00h i fins les 14.00h i tindran un preu afegit de quatre euros per cada dia d’acollida. El preu global de les sessions seran de 58 euros durant els dies de març i de 76 si s’escullen els sis dies. En cas de voler assistir-hi només en dies esporàdics, el preu unitari serà de 18 euros.

De la mateixa manera que es duen a terme els entrenaments habituals i les sessions intensives dels caps de setmana, el CF Martorell assegura el compliment dels protocols anticovid i es duran a terme en grups reduïts.

Per a formalitzar la inscripció, seguiu aquest enllaç Jornades Setmana santa inscripcionsi en cas de dubte, podeu contactar amb el correu electrònic secretaria@cfmartorell.cat o al telèfon 680  59 34 00.

Deixa un comentari