Skip to main content

El sènior femení del CF Martorell té nous inquilins a la banqueta, i és que la parella formada per Sergi Oliva i Adrián Pozo prenen el relleu de Víctor Marco per dirigir la plantilla blanc-i-vermella. Els nous entrenadors ja han començat a treballar amb l’equip i preparen la nova temporada.

Sergi Oliva (Martorell, 1998) procedeix de l’escola Àgora International School i a banda del club sesrovirenc també s’ha format al CF Sant Andreu de la Barca com a tècnic. De la seva banda, Adrián Pozo (L’Hospitalet de Llobregat, 1999), va militar el curs passat al FC Masquefa com a entrenador del primer equip masculí i també ha passat per l’escola Àgora International Schoool.

La dupla Oliva-Pozo ja ha estat presentada i aterra al CE Torrent de Llops per començar a treballar aviat i preparar la nova temporada vestint els colors blanc-i-vermell. “Agafem auqest projecte amb moltes ganes i molta il·lusió, ésun projecte nou per a nosaltres i ens servirà d’aprenentatge, tenim moltes ganes de treballar”, ha afirmat Oliva sobre la seva arribada.

Deixa un comentari