Skip to main content

El primer equip del CF Martorell ha perdut al camp del líder, la UE Valls (2-0) en un partit en què el resultat s’ha desencallat en el segon temps. Els de Javi Gómez han incorporat avui les noves cares, Carles Güell i Jomi Nazarov, i el jugador del juvenil A blanc-i-vermell, Rubén Espinar, que ha debutat a Primera Catalana.

Alfredo Trejo ha pogut estrenar el marcador amb un xut ben aviat, però ha enviat la pilota fora, fregant el pal de la porteria local. Els vallencs hi ha constestat a través d’un joc a l’espai i en algunes accions aïllades a pilota aturada. Martí Ramos també ha pogut marcar per a l’equip, però el porter José Luis Ruiz ho ha evitat.

En la represa, els errors en defensa han condemnat els blanc-i-vermells, que han rebut dos gols pràcticament seguits, i tots dos de Ricard Nogueira. Tot i que la plantilla martorellenca ha intentat escurçar el desavantatge, amb Marc Carbonell i Carles Güell, no ha tingut encert i ha marxat cap a casa amb les mans buides.

Aquesta derrota manté els de Javi Gómez a la zona noble de la taula i allunyats dels llocs de perill, que ara són a catorze punts de distància.

Deixa un comentari