Skip to main content

Rodrigo Betrián, a l’esquerra, és el nou tècnic del cadet A, amb Enric Fàbregas, ajudant a la coordinació de l’entitat. Foto: CFM

Rodrigo Betrián (Fraga, 1983) ha estat presentat com a nou entrenador del cadet A del CF Martorell en substitució de Pedro Sáez, qui fa el salt al juvenil A. El tècnic, resident a Barcelona, arriba procedent de la Unificació Bellvitge, a Primera Divisió. A la banqueta, Betrián va compaginar la direcció d’equips infantils i cadets a la UD Fraga, a l’Aragó. En la seva presentació, Betrián explica que “afronto el repte de dirigir el cadet A amb una il·lusió enorme. Des del primer contacte amb el CF Martorell he tingut molt bones sensacions, que van anar a més un cop vaig conèixer personalment els jugadors que tindré a la plantilla, majoritàriament del cadet B de la temporada passada”.

L’entrenador aragonès arriba al CF Martorell acompanyat de Salvador Román, amb una àmplia trajectòria al futbol formatiu de la UE Cornellà, CE L’Hospitalet, UE Poble Sec, CF Sant Andreu de la Barca o L’Hospitalense. “És la primera vegada que decidim embarcar-nos junts en un projecte. Tenim molt bona sintonia i compartim la manera que volem treballar amb l’equip”, explica Betrián.

La permanència a Preferent tornarà a ser el gran objectiu de la propera temporada per al cadet A. “Un cop assolida la salvació, qualsevol fita més alta serà benvinguda”, apunta l’entrenador de Fraga. “Hi ha un tòpic que hi crec molt que es juga com s’entrena. Treballarem sota tres processos en aquest ordre: persona, equip i jugador”, diu Betrián.

La plantilla confirmada

Les novetats del cadet A per al curs vinent són Adrián Carles, Marc Montero i Álex Navarro (CF Sant Andreu de la Barca), Sergi Villegas i Kevin Chanchicocha (UE Cornellà), Joel Bartel i Joan Porta (CF Castellbisbal) i Adrián Zurita (Gimnàstic Manresa). En la plantilla s’hi afegeixen Xavi Trilla, qui va jugar al cadet A des de mitja temporada passada, i Arnau Maeso, del cadet C, la temporada passada, a més d’onze jugadors procedents del cadet B: Biel Del Valle, Carles Rodríguez, David Díaz, Pol Bartés, Joan Ruiz, Guillem Vilella, Aaron García, Pau García, Gerard Massana, Raúl Kulaga i Joan Valette.

El tècnic explica que “és una sort també haver trobat a aquest bloc de jugadors, ja format, compromesos amb el projecte, i havent compartit almenys una temporada junts, en alguns casos fins i tot bastant més”. La pretemporada del cadet A començarà el 21 d’agost.

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari