Skip to main content

El partit ha començat igualat i amb oportunitats per a ambdós conjunts, que amenaçaven la porteria rival amb arguments. Els tarragonins, però, han avisat Toni Domínguez, mentre que una falta quatre minuts més tard per als de Javi Cuesta n’ha estat la rèplica. La igualtat seguia present al Municipal El Vilar i el partit ha seguit ajustat, amb un intercanvi de cops constant.

Però el gol de Ross Willox ha desencallat el partit. En una jugada que ha dirigit Marc Carbonell des de la banda esquerra, ha recollit una centrada dins l’àrea i ha rematat a plaer per estrenar el marcador. I podria haver arribat el segon, en una jugada que ha arribat poc després. Els martorellencs seguien insistint des de la banda esquerra, des d’on ha arribat el gol, però no hi han trobat premi. En canvi, qui sí que l’ha trobat ha estat Joan Domingo, que després d’intentar-ho en una ocasió anterior ha tingut fortuna en la segona, marcant abans del descans.

La primera meitat s’ha tancat amb l’empat a l’electrònic i amb tot obert de cara a la segona, i no ha decebut. Els de Cuesta han tancat molt bé els espais en defensa, concedint poc terreny i esperant l’ocasió perfecta per tornar a veure porteria. Domingo ha pogut forçar la remuntada aprofitant una desconnexió en defensa dels blanc-i-vermells però ha enviat la pilota fora, i a mitja hora per al final, la UE Valls ha exigit molt als de Cuesta. La resposta ha arribat des d’un bon nivell defensiu i a través d’un Toni Domínguez que ha estat molt seriós sota pals.

La resistència martorellenca ha permès arribar als instants finals amb el marcador empatat i els de Cuesta, tot i que han pogut trobar el segon, han mantingut el marcador amb l’empat a 1 i han tancagt així el partit. El punt a Valls dóna oxigen als blanc-i-vermells, que amplien fins a set els punts d’avantatge respecte el descens i marxen de vacances amb bones sensacions en un dels fortins de la lliga.

 

Deixa un comentari