Skip to main content

El CF Martorell centrarà tots els esforços en el primer equip sènior masculí. Foto: Svetlana Akimova

El Club Futbol Martorell només tindrà un equip sènior masculí la temporada 2017-2018. Així, l’entitat renuncia a la inscripció d’un filial com havia fet en les tres darreres temporades per centrar tots els esforços en el primer equip. L’equip filial va descendir a Quarta Catalana a final del curs passat.

El president del CF Martorell, Josep Ramon Vigueras, assegura que “després d’una temporada per oblidar on els dos equips sèniors masculins van descendir fruit dels descensos compensats en categories superiors, hem decidit no donar continuïtat a l’equip filial”.

Prioritat per al primer equip

La decisió del CF Martorell de renunciar al filial passa perquè, segons Vigueras, “l’objectiu prioritari serà per al primer equip masculí. El repte per a la propera temporada serà recuperar la categoria perduda, Segona Catalana. Tots els actius que disposem seran per disposar d’una plantilla amb garanties que ens permeti lluitar per a l’ascens, una altra vegada”.

En els darrers quatre anys, el primer equip del CF Martorell ha ascendit dues vegades a Segona Catalana -2013/14 i 2015/16- i ha descendit dues vegades a Tercera Catalana en l’intent d’assegurar la permanència -2014/15 i 2016/17-. L’objectiu esportiu en categoria sènior no passa per recuperar Segona sinó que, a mitjà termini, la prioritat serà ascendir a Primera Catalana.

La coordinació esportiva està treballant intensament perquè el nou tècnic, Albert Nualart, disposi d’una plantilla capacitada per assumir el repte de tornar a Segona Catalana.

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari