Skip to main content

El primer equip del CF Martorell ja coneix els capitans de la nova temporada i respecte el curs passat, només Xavi Marco repetirà lluint el braçalet. Enric Soriano, Eric Arévalo i Carles Caballeria l’acompanyaran com a peces d’enllaç entre l’equip i el cos tècnic i defensaran la samarreta blanc-i-vermella d’una manera encara més implicats. L’estrena oficial dels jugadors com a capitans serà el primer partit de lliga, al camp de la UD Viladecans, però tots quatre ja n’exerceixen.

Marco és l’únic que ja va ser escollit com a capità l’any passat i tot i el canvi d’entrenador, s’hi ha mantingut. Sobre la seva designació i la continuïtat que ha rebut, admet que “estic molt orgullós i vull intentar defensar el CFM  de la millor manera possible”. Després de Marco, i començant la seva quarta temporada, Enric Soriano és un dels quatre escollits. Segons ell, “és un repte que intentaré fer el millor que pugui, em trobo molt còmode, amb un joc molt diferen, i estem fent un bon vestidor”. Eric Arévalo també s’estrena en la capitania en la seva cinquena temporada, i no amaga la il·lusió que ha sentit en rebre l’encàrrec. “Em fa molta il·lusió, soc dels més veterans de l’equip i m’agrada”, ha apuntat.

I qui està vivint un curs ple de novetats és el defensa Carles Caballeria. Arribat amb Javi Cuesta, comença a consolidar-se en l’eix defensiu de l’equip i, a més, completa la llista de quatre capitans. “En la proposta que em va fer Javi Cuesta em va generar molta confiança, l’equip em dona molt bones sensacions”, ha exposat sobre les primeres conclusions de la pretemporada.

L’equip jugarà a Banyoles aquest cap de setmana i tancarà el període de preparació. Després, arribarà la lliga regular i en l’estrena del nou curs també ho faran els capitans que enguany defensaran la samarreta blanc-i-vermella amb el braçalet a la màniga.

Deixa un comentari