Skip to main content

L’Ajuntament de Martorell ha reconegut els quatre campionats de lliga que han aconseguit els quatre conjunts blanc-i-vermells (primer equip masculí i primer equip femení, cadet C masculí i infantil aleví A femení) en la temporada 2017-2018. El president del CF Martorell Josep Ramon Vigueras ha expressat la seva alegria en veure fins a quatre conjunts com a campions de les seves lligues.

IMG_2610

Els campions del curs passat han rebut un obsequi a mans de l’alcalde de Martorell Xavier Fonollosa, que estava acompanyat pels regidors Belén Leiva, Míriam Riera, Lluís Amat i Josep Casasayas. El cadet C no ha pogut assistir però el director esportiu del CF Martorell Jordi Galera ha recollit el premi en representació d’aquest equip.

IMG_2600

Els familiars dels equips, així com alguns directius, com Jordi Parera, Carlos Barbero o Rafa García, així com el coordinador de la branca femenina Carlos Barbero i l’equip tècnic del primer equip masculí han assistit també a la recepció que s’ha celebrat a l’Ajuntament de Martorell.

El segon reconeixement del curs

Aquesta és la segona cita en què els conjunts blanc-i-vermells són reconeguts pels seus èxits en el curs 2017-2018. L’anterior va ser el passat 20 de juny a la passió d’Esparreguera, en la Nit dels Campions del Baix Llobregat que promou la Federació Catalana de Futbol.

IMG_2590IMG_2589IMG_2588IMG_2623

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari