Skip to main content

Raul de Amo és el nou entrenador del primer equip del Club de Futbol Martorell i dona relleu a Javi Gómez i Jordi Muñoz, qui han dirigit el conjunt blanc-i-vermell la darrera temporada. De Amo ja ha trepitjat la gespa del Complex Esportiu Torrent de Llops amb el president del club, Rafa Garcia, el nou secretari tècnic del primer equip, Eduard Cerveró, i el vicepresident esportiu, Joan Tort.

De Amo (Barcelona, 1983) arriba procedent de la UD Gornal, el filial del CE L’Hospitalet, i qui ha estat rival del CF Martorell el curs 2023-2024 al grup 3 de Primera Catalana. La seva experiència passa per clubs com el FC Santboià, la UFB Jàbac, el CE Vila Olímpica, el FC Martinenc, el CF Montanyesa i la UE Castelldefels.

En la seva arribada a l’equip blanc-i-vermell, el nou tècnic martorellenc ha explicat que serà “un repte ambiciós, tinc molta il·lusió de treballar per al CF Martorell” i ha afegit que té ganes “de generar una identitat amb l’Edu Cerveró amb la qual els nostres seguidors sentin orgull del nostre equip”.

De moment, la plantilla comptarà amb les renovacions de Xavi Marco, Carles Caballeria, Marc Torres i Marcos Ibáñez i les baixes de Toni Domínguez, Víctor Garcia i Eric Garcia.

 

Deixa un comentari