Skip to main content

El Club de Futbol Martorell tornarà a estar presidit per Rafa Garcia les sis properes temporades. Després de la convocatòria d’eleccions i en presentar-se només una candidatura vàlida, no ha estat necessària la celebració dels comicis i la junta directiva ja treballa en la gestió del club.
Rafa Garcia està acompanyat per Joan Miquel Rodríguez, Joan Tort, Manuel Pérez, Enric Novales, Susana Bonet, Carlos Barbero, Jordi Ropero, Raúl Garcia i José Garrido i formen la junta directiva que estarà al capdavant del club, donant continuïtat al grup que ja el dirigia. Rafa Garcia va accedir a la presidència el passat mes de juny després de la renúncia de Josep Ramon Vigueras, el president fins aleshores.
Joan Miquel Rodríguez, Raúl García i Jordi Ropero seran les cares noves dins la junta directiva del CF Martorell. Joan Miquel Rodríguez en serà el vicepresident, Joan Tort el vicepresident esportiu, Manuel Pérez el vicepresident social, Susana Bonet la secretària, Enric Novales el tresorer i els vocals seran Carlos Barbero, Jose Garrido, Jordi Ropero i Raúl Garcia.
La constitució de la junta directiva serà comunicada als socis de l’entitat, la Federació Catalana de Futbol i al Registre d’entitats esportives del Consell Català de l’Esport per tal de fer efectiva, en els òrgans pertinents, aquesta decisió.

Deixa un comentari