Skip to main content

El primer equip ha finalitzat les dues primeres setmanes de la pretemporada i segueix millorant la seva tornada a la feina. El conjunt d’Albert Nualart tornarà als entrenaments la setmana vinent i ho farà per preparar el primer partit amistós, després de posposar-ne els dos que ja hi havia previstos.

Els blanc-i-vermells han vist marcat el seu retorn per les mesures de prevenció de contagi de coronavirus, basades en la higiene de mans, la desinfecció dels estris i aparells que utilitzen i en la presa de la temperatura en cada sessió. En aquest sentit, el tècnic Albert Nualart opina que “és complicat, ara portem dues setmanes i ja comencem a acostumar-nos, però ho fa tot més lent i diferent”.

Sobre l’equip, l’entrenador de Viladecavalls explica que ha vist molta implicació en la plantilla des del primer dia. “He trobat molt motivats els jugadors, amb moltes ganes de començar; la vida ha de seguir per a nosaltres, l’aturada ens ha fet créixer en ganes ”. A més, creu que el confinament no s’ha notat en excés en els jugadors a nivell físic: “portaven tres setmanes treballant, tot i que ens hem de seguir posant a to”.

Pel que fa als partits amistosos, els martorellencs encara no n’han pogut disputar cap i el tècnic confessa que no els ajuda, i és que arribaran a la cita davant el FC Andorra inèdits pel que fa a situacions reals de partit. “Volíem jugar algun amistós abans de viatjar a Andorra, ho necessitàvem, després de cinc mesos sense disputar cap partit”, exposa. Nualart avisa del perill dels andorrans: “ens poden fer mal, és un rival duríssim, i estan molt per sobre de nosaltres, són un equip prohibit”.

Els blanc-i-vermells seran a Andorra durant el proper cap de setmana, on a banda d’enfrontar-se al FC Andorra, completaran un stage per cohesionar l’equip. Nualart creu que l’estada al Principat els ajudarà a unir un grup que segueix integrant les 11 noves cares.

Deixa un comentari