Skip to main content

El periodista Quim Miró s’incorpora al Club Futbol Martorell. Foto: Svetlana Akimova

A partir de l’1 de juliol, el CF Martorell incorporarà el periodista Quim Miró com a nou responsable de comunicació de l’entitat. Amb el fitxatge de Miró, la junta directiva vol fer un pas endavant per enfortir la comunicació interna i externa que genera el CF Martorell.

El president Josep Ramon Vigueras assegura que “un dels reptes que vam anunciar quan ens vam presentar a les eleccions era fer un salt endavant en la comunicació. Després d’un primer any posant ordre en altres aspectes, ara complim una promesa electoral com aquesta”. Durant aquesta temporada, segons Vigueras, “el club ha respòs a la necessitat informativa, però ara ho farem amb un professional de la comunicació que, a més, té el valor afegit que és de casa i estima el nostre club”.

Retorn als inicis

Quim Miró (Martorell, 1974) és periodista i sempre ha estat vinculat amb l’esport de casa nostra, sobretot en el futbol. De ben petit era un aficionat més al camp de Les Carolines i, posterioment, va ser directiu de la Unió Esportiva Martorell sota la presidència de Josep Riera en la dècada dels nouranta. Va ser promotor de la revista Martogol, que es distribuïa els dies de partit al CE Torrent de Llops.

Com a periodista, Miró va estar vinculat a la ràdio municipal, al departament de premsa de l’Ajuntament i va ser l’impulsor del web MartorellEsport. A més, va formar part del gabinet de premsa del Miró Martorell FS, corresponsal del diari Sport i durant més d’una dècada, locutor de BarçaTV.

Miró ha volgut agrair Vigueras “l’oportunitat de tornar a casa” i ha explicat que “vinc a sumar, a intentar aportar la meva experiència en aquest projecte perquè, entre tots, intentem que el futbol de Martorell segueixi endavant, des dels més petits fins als més grans”.

Actius al web i a les xarxes socials

El web cfmartorell.cat és la finestra oberta al món que disposa l’entitat a través d’Internet. Miró ha reconegut que “tothom vol ser a Internet, però no s’hi pot ser de qualsevol manera. El meu repte serà que el CF Martorell tingui una presència clara i directa amb un llenguatge concret a través de la dinamització del web i les xarxes socials”. Una de les novetats serà que a partir de la propera temporada, els aficionats del CF Martorell tindran a la seva disposició la prèvia i la crònica de tots els equips.

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari