Skip to main content

Empat a 2 del primer equip del CF Martorell, que ha repartit els punts contra l’Atlètic sant Just però no ha pogut confirmar la seva permanència a Primera Catalana per a la temporada vinent. Els gols de Pau Hernández i de Martí Rafanell han estat contestats pels santjustencs en la segona meitat.

L’Atlètic Sant Just ha tingut la possessió en els primers minuts i a tots dos els costava crear perill, però les primeres aproximacions han estats per als blanc-i-vermells, que ho han aprofitat en un còrner per avançar-se en el marcador, a través de Pau Hernández.

En els primers minuts de la segona meitat, els de Nualart han aconseguit la tranquil·litat amb el gol de Martí Rafanell i tot i que han encaixat dos minuts després, han estat capaços d’aguantar el resultat curt gran part del partit.

Quan semblava que la victòria estava a tocar, els visitants s’han afanyat a escurçar distàncies. Primer Toni, a la sortida d’un còrner, i després Picón, que ha marcat el gol de l’empat en l’últim minut reglamentari i només ha permès als martorellencs sumar d’un en un.

Amb aquest empat, els de Nualart confirmen el seu descens a Segona Catalana, i és que amb només un partit per disputar-se, són a quatre punts de la permanència.

Deixa un comentari