Skip to main content

Els partits dels conjunts blanc-i-vermells s’han posat en pausa durant els propers 15 dies, La mesura presa pel govern català va entrar en vigor la setmana passada i ja ha deixat sense partits de lliga dotze conjunts blanc-i-vermells: deu d’ells havien de començar la lliga regular el passat cap de setmana, a banda dels primers equips, que ja havien jugat les dues primeres setmanes de competició regular. La lliga regular per a la resta d’equips havia d’engegar motors aquesta setmana, però pel moment, es posposa fins a inicis del mes de novembre.

Només els primers equips han pogut debutar en la lliga de la nova normalitat, però no han pogut escapar de les restriccions que els han arribat després de les dues primeres jornades. Tots dos es trobaven inèdits en victòries i aprofiten l’aturada per recuperar les plantilles, minvades per baixes, sobretot la masculina. El director tècnic del CF Martorell i responsable del primer equip masculí, Albert Nualart, confessa que l’equip agrairà parar: “ens ha anat bé, perquè recuperarem jugadors”. Sobre les baixes amb què han arribat a l’aturada, creu que podran recuperar la gran majoria per quan tornin. “Arribarem amb només dues baixes, que és una xifra raonable”, apunta.

Per altra banda, però, no amaga el desacord amb què està amb la decisió de posposar els partits de les dues jornades previstes: “em sembla lamentable i una falta de respecte per als jugadors que no són professionals”. La Primera Catalana, on milita el primer equip blanc-i-vermell, és la categoria més alta afectada per la mesura del govern català, i ha provocat un efecte dominó, on totes les categories han patit les restriccions. Nualart apunta a estendre la prohibició de jugar partits més amunt, en símbol d’igualtat, tot i que creu que els terrenys de joc són un escenari segur. “La gent no s’està infectant, al futbol”, rebla.

Sobre l’esforç del CF Martorell per fer complir els protocols durant els entrenaments, creu que cal destacar-ho. “Portem un mes i mig entrenant diàriament, amb les mesures corresponents i amb moltíssima gent per assegurar els protocols”, assegura Nualart, que posa en valor el treball per evitar contagis al CE Torrent de Llops.

 

Deixa un comentari