Skip to main content

El primer equip del Club de Futbol Martorell ha aconseguit la primera victòria del curs a domicili després de guanyar el CE El Catllar (1-3). El bon treball a la primera meitat ha encarrilat el triomf, que a manca de tancar la jornada, deixa els de Javi Cuesta a la quarts plaça i a només dos punts del líder.

La creació de perill en atac ha estat una constant des dels primers minuts, i és que els de Cuesta han generat molt, mostrant un nivell molt alt de concentració. Els premis han arribat just abans del descans, en dues accions protagonitzades per Víctor García i Eric Iglesias.

En la represa, els locals han fet un pas endavant, volien disputar el triomf, però els blanc-i-vermells s’hi han defensat amb ungles i dents. El gol local ha arribat a deu minuts per al desenllaç, una de les poques accions de perill que han construït.

Però Alfredo Trejo ha resolt amb encert una acció de mà a mà amb el porter local Alfonso García. Aquesta diana ha establert el definitiu 1-3 i culmina la tercera victòria del curs de l’equip, la primera lluny de casa.

Els blanc-i-vermells sumen ara deu punts, mentre que Eric Iglesias mana a la taula dels màxims golejadors, és el més efectiu de la lliga, amb cinc dianes.

Deixa un comentari