Skip to main content

El primer equip femení del Club de Futbol Martorell escalfa motors per a una pretemporada que, pel momnet, té prevista quatre partits amistosos abans de l’estrena en lliga. Les de Víctor Marco viuran un mes d’enfrontaments de preparació abans que arrenqui la competició regular, que tornarà a ser un any més a la Primera Divisió femenina.

Les martorellenques començaran el mes de setembre amb el primer amistós, davant el Women’s Soccer School Barcelona, el diumenge 5.  La diada de Catalunya, dissabte 11 de setembre, s’enfrontaran al juvenil A del CE Sabadell i el tram final del període de preparació arribarà amb els dos últims partits. Dissabte 18, serà torn per al CD Sant Gabriel, mentre que el diumenge 26 serà l’última prova, contra el FC Sant Quirze.

El conjunt dirigit per Xavi Marco ha renovat Kitty, Núria Bonastre, Bea Pérez i Georgia Sampietro, mentre que Irene Melero i Clara Gay són dues de les jugadores que han tancat la seva etapa com a blanc-i-vermelles. En els propers dies, es completarà la plantilla martorellenca.

 

Deixa un comentari