Skip to main content

El Club de Futbol Martorell ha obert la inscripció del curs 2022-2023 i ha posat a disposició dels socis i jugadors el servei de pagament de la quota en línia  per a la nova campanya. Des d’avui i fins el 31 de juliol, els jugadors i jugadores blanc-i-vermells ja poden fer efectiu el pagament i podran gaudir d’un nou servei d’atenció al soci (al telèfon 93 050 07 08) a través del qual podran consultar qualsevol tipus de dubte i plantejar les seves necessitats, en un servei més amè i àgil.

Enguany, les quotes augmenten un 5,71%, la primera pujada que la junta directiva fa efectiva des de la seva arribada al mandat, i que servirà per fer front a la pujada del 8,3% de l’IPC anual i assumir els costos relatius als treballados, el manteniment bancari la web i l’augment del cost de les despeses fixes mensuals.

D’aquesta manera, el preu que cada jugador haurà d’abonar serà de 155€ en el moment de la inscripció (75€ en concepte de soci i 80€ en concepte de matriculació) i cicn quotes de 80€ els mesos d’octubre, novembre, desembre, gener i febrer. Els socis del club sense fills pagaran 75€ l’any, mentre que els cònjugues i els jubilats n’abonaran 40. Aquests pagaments s’hauran de fer de manera telemàtica i, un cop fets, caldrà enviar-los per correu electrònic al web secretaria@cfmartorell.cat amb el rebut del pagament i el formulari d’inscripció omplert.

A banda, el curs 2022-2023 es presenta amb més novetats, com és el cas de l’equipació, de la qual se n’encarrega Ardeco’s i on ja poden adquirir-se els packs, a preus molt econòmics i pensats per a la sostenibilitat de les famílies.

El CF Martorell segueix treballant per millorar i abaratir el cost de les revisions mèdiques anuals, fent un esforç per tal que les famílies no rebin un impacte fort en aquest canvi de curs. Per això, posa a disposició l’oficina del CE Torrent de Llops als familiars que ho desitgin, en horari de dilluns a divendres de 17.00 a 21.00h.

 

Deixa un comentari