Skip to main content

El Club de Futbol Martorell ha obert la inscripció del curs 2022-2023 i ha posat a disposició dels socis i jugadors el servei de pagament de la quota en línia  per a la nova campanya. Des d’avui i fins el 31 de juliol, els jugadors i jugadores blanc-i-vermells ja poden fer efectiu el pagament i podran gaudir d’un nou servei d’atenció al soci (al telèfon 93 050 07 08) a través del qual podran consultar qualsevol tipus de dubte i plantejar les seves necessitats, en un servei més amè i àgil.

Enguany, les quotes augmenten un 5,71%, la primera pujada que la junta directiva fa efectiva des de la seva arribada al mandat, i que servirà per fer front a la pujada del 8,3% de l’IPC anual i assumir els costos relatius als treballados, el manteniment bancari la web i l’augment del cost de les despeses fixes mensuals.

D’aquesta manera, el preu que cada jugador haurà d’abonar serà de 155€ en el moment de la inscripció (75€ en concepte de soci i 80€ en concepte de matriculació) i cicn quotes de 80€ els mesos d’octubre, novembre, desembre, gener i febrer. Els socis del club sense fills pagaran 75€ l’any, mentre que els cònjugues i els jubilats n’abonaran 40. Aquests pagaments s’hauran de fer de manera telemàtica i, un cop fets, caldrà enviar-los per correu electrònic al web secretaria@cfmartorell.cat amb el rebut del pagament i el formulari d’inscripció omplert.

A més, el curs 2022-2023 es presenta amb més novetats, com és el cas de l’equipació, de la qual se n’encarrega Ardeco’s i on ja poden adquirir-se els packs, a preus molt econòmics i pensats per a la sostenibilitat de les famílies.

D’altra banda, aquesta nova temporada 2022-2023 serà obligatori l’adquisició de la nova equipació del club, que és a la venda a Ardecco’s Martorell amb preus i packs molt econòmics. Som conscients de l’increment de despesa que suposen aquests canvis, però és l’hora de fer-ho per millorar el nivell social, de servei i competitu de l’entitat.

Tanmateix estem negociant la millora i abaratiment de les revisions mèdiques anuals, així com els costos federatius, per tal de que aquest impacte econòmic familiar sigui el més social possible.

Les nostres oficines romandran obertes de dilluns a divendres de 17.00 a 21.00h per tal d’atendre els teus dubtes i les teves necessitats.

Reglament de règim intern

Deixa un comentari