Skip to main content

El CF Martorell celebrarà el Campus de Setmana Santa des del 3 fins al 7 d’abril i ofereix diferents modalitats de participació perquè els assistents escullin la més adient a les seves necessitats. Les inscripcions ja són obertes i caldrà lliurar el formulari d’inscripció a les oficines del club.

L’horari del campus serà de 9.00 a 13.30h, tot i que existirà un servei d’acollida de 8.00 a 9.00h i de 13.30 a 14.00h per a les famílies que vulguin fer-ne ús, a un preu de 5€ pel servei. Les franges d’edats dels participants comprendrà des del 2009 fins al 2016.

El preu del campus serà 59€ per als socis i de 69€ per als no socis en cas d’assistir als cinc dies, mentre que els dies esporàdics tindran un cost de 16€ per als socis i de 19€.

Per apuntar-se al campus caldrà lliurar el formulari i el full d’autorització per al tractament de les dades personals i la captació d’imatges a les oficines del club, situades al CE Torrent de Llops, i adjuntar el comprovant del pagament (fet per transferència bancària) per confirmar-hi la plaça.

 

Deixa un comentari