Skip to main content

El primer equip del Club de Futbol Martorell ha empatat al CE Torrent de Llops (1-1) contra el CP Sarrià en un partit on ha pogut guanyar i traduir el seu domini en atac. Amb aquest empat, els de Javi Cuesta sumen 12 punts i es mantenen a la vuitena posició.

Kanta ha estrenat el marcador molt aviat, quan passaven onze minuts de partit, i aprofitant una mala defensa dels barcelonins quan era dins l’àrea. Els blanc-i-vermells han estès un bon joc, tenint paciència i fent participar tot l’equip. A més, el bon treball en defensa els feia tenir el control del partit. Eric Iglesias ha pogut fer el segon quan Izan Espinosa li ha entregat la pilota al segon pal, però no ha tingut encert.

En la represa, els de Cuesta han fet un pas endavant en atac, controlaven el centre del camp i seguien buscant més gols a través de joc de toc. Però la fortuna no ha aparegut en el segon temps i els minuts han anat passant.

Eric Iglesias ha marcat el segon, però l’àrbitre l’ha anul·lat i la resposta dels barcelonins ha estat letal. Joel Mateos ha batut Toni Domínguez a la sortida d’un servei de banda i ha tornat a empatar el partit.

A menys de deu minuts per al final, Iglesias i Alfredo Trejo han pogut convertir el segon en dues ocasions, però no han tingut l’eficiència desitjada i el marcador ja no s’ha mogut més.

Aquest empat dona aire als blanc-i-vermells, que encadenaven dues derrotes consecutives.

Deixa un comentari