Skip to main content

El tècnic de Vallirana tanca la seva segona etapa a la banqueta del juvenil A del CF Martorell. Foto: Marta Gila Santafè

Pedro Sáez ja no ocuparà la banqueta del juvenil A del CF Martorell fruit d’una decisió personal: “he acabat la temporada desmotivat pel treball que hem realitzat durant el curs. M’hi he dedicat en cos i ànima, no he trobat la recompensa i he perdut la il·lusió per entrenar aquest grup”. El tècnic de Vallirana compleix, així, la seva segona etapa al capdavant del juvenil A. Fa un any va agafar el relleu que va deixar Oriol Alcázar. Els martorellencs venien de fer la millor temporada de la història a Preferent, on van acabar en tercer posició a final del curs passat.

El CF Martorell va haver d’esperar fins a la penúltima jornada de la competició per assegurar la permanència a Preferent. “Hem aconseguit l’objectiu i prou”, apunta Sáez. I això que els martorellencs van fer una primera volta de nota i abans de Reis van estar a punt de situar-se fins a la tercera plaça. però la plantilla, a nivell individual i també el seu entorn més proper, va mostrar una falta de maduresa per poder estar preparat per lluitar entre els més ben classificats. Potser va entrar vertigen o potser no s’estava preparat per afrontar un repte com el que se’ns estava plantejant”, explica el tècnic.

La plantilla d’aquest curs -ben diferent a la del curs anterior-, no ha tingut la regularitat desitjada. Moltes cares noves i joves. Sáez afegeix que “qui realment ha tret les castanyes de l’equip han estat, curiosament, els jugadors de primer any. Dels qui continaven de la temporada passada esperavem una mica més de tots ells”. Tot i això, el tècnic de Vallirana reconeix que “seguir a Preferent era una prioritat per l’entitat. Els dos equips hauran d’anar de braçet amb la intenció de créixer en categories més altes. Que el juvenil jugués a Nacional seria molt bo pel primer equip”.

Pedro Sáez seguirà al capdavant de la coordinació de futbol7 del CF Martorell. “Estic disposat a ampliar la meva tasca al club des de la humilitat. L’objectiu pel proper curs és donar continuïtat i ampliar el treball que hem fet de cara aquest any”. Si no hi una oferta engrescadora, Sáez es mantindrà allunyat de les banquetes: “si no és un projecte de màxima exigència, serà un any de descans, un punt i seguit”. El CF Martorell farà oficial, aquesta setmana, el relleu de Pedro Sáez a la banqueta del juvenil A.

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari