Skip to main content

El jugador d’Igualada, acompanyat per Vigueras i Galera, en la seva presentació. Fotografia: CFM.

Pau Vidal (Igualada, 1995) és la vuitena incorporació del primer equip del CF Martorell per a la temporada 2018-2019. Arriba procedent de la UE Guissona (Segona Catalana) i ocupa la posició de migcampista. El jugador s’ha forjat al CE Igualada, des de ben petit fins a jugar al primer equip a Primera Catalana, tres temporades. El curs passat va jugar a la UE Guissona per motius laborals. Aquesta setmana ha estat presentat com a nou jugador del CF Martorell acompanyat pel president Josep Ramon Vigueras i el director esportiu, Jordi Galera.

Vidal explica que “fitxo pel CF Martorell perquè tinc ganes que la meva prioritat torni a ser el futbol. I l’única persona amb qui ho puc aconseguir és amb un entrenador com l’Albert. És l’única referència que tinc del CF Martorell i crec que ja és forta per sí mateixa”. Amb Nualart van coincidir dos anys de juvenil al CE Manresa: “ja vam parlar l’estiu passat, però després de descartar alguna altra opció tinc clar que el millor per a mi és aquest projecte engrescador. Tinc ganes de retrobar-me amb el míster”.

El jugador igualadí coneix alguns dels companys de la plantilla com Lluís Garcia, Ibra Diop, Sanse o Totii. “Tenim una plantilla que fa patxoca i preparada per lluitar entre els primers per a l’ascens a Primera Catalana. Haurem de deixar-ho tot en els entrenaments perquè ningú té el lloc assegurat i serà molt difícil entrar cada setmana en l’onze”, reconeix Vidal.

El tècnic Albert Nualart ha fitxat un jugador a qui coneix perfectament i defineix Vidal com a “jugador llest, ràpid, amb gran visió de joc col·lectiu, un assistent, que no fa soroll però imprescindible en qualsevol equip”. Sobre el joc de Vidal, l’igualadí afegeix que “m’agrada llegar els partits, robar pilotes amb anticipació i la meva principal virtud és aplicar els que ens demana el míster”. A més de Vidal, el CF Martorell ha incorporat aquest estiu Amador, Totti, Sanse, Blai Sirvent, Carlos Donado, Pau Hernández i Juan Del Peral.

 

 

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari