Skip to main content

Albert Nualart es mostra satisfet del rendiment de la plantilla en el debut a la lliga. Foto: CFM

El primer equip del CF Martorell ha tornat als entrenaments després del debut a Tercera Catalana amb un empat al camp del Castelldefels B (1-1). Els martorellencs no van poder assolir la victòria en l’estrena, sobretot per la bona actuació del porter Romero i les ocasions fallides. El gol de penal d’Albert Serrats va ser la recompensa del primer punt del curs.

“Quan generes setze ocasions claríssimes de gol, el porter rival ho atura pràcticament tot i davant d’un equip arreplegat a la seva porteria, és difícil guanyar. Per això, en el futbol no guanya qui juga millor ni qui genera més oportunitats sinó qui marca un gol més que l’altre…”, reconeix Nualart. Els martorellencs es van trobar ben aviat amb el marcador en contra que, segons el tècnic, “va ser un regal”. El primers 20 minuts del primer temps “van ser espectaculars”, diu Nualart, qui reconeix que “l’equip va jugar a un nivell altíssim, generant ocasions però sense l’encert per empatar”.

Animats, tot i l’empat

Tot i l’empat final, Nualart considera que “l’equip està anímicament bé”. La plantilla ha passat pàgina del debut a Castelldefels i ja pensa en l’estrena, diumenge vinent al CE Torrent de Llops. “Hem de respectar tots els rivals, independentment del plantejament que ofereixen. Vam ser superiors al Castelldefels B, però no vam guanyar”. La plantilla ja prepara l’estrena del curs a casa, diumenge, davant el Sant Vicenç dels Horts.

 

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari