Skip to main content

Albert Nualart ha fet història ascendint els martorellencs de Tercera a Primera Catalana. Fotografia: Marta Gila

Fa dos anys, Albert Nualart era un autèntic desconegut a Martorell. Aterrava al CE Torrent de Llops amb un encàrrec majúscul fet per la directiva: complir el somni de jugar a Primera Catalana en un termini curt. El de Viladecavalls va assumir el repte i l’ha fet realitat en el mínim temps possible: dos anys. Fa un any, els martorellencs celebraven el retorn a Segona com a campions de lliga de Tercera i aquest han fet història pujant a Primera Catalana després de superar la promoció d’ascens a Bescanó.

Després de dos dies per baixar l’eufòria merescuda, el tècnic del primer equip del CF Martorell, Albert Nualart, explica que “sóc molt feliç. És molt difícil el que han fet aquests jugadors en dos anys. Fer el salt d’una categoria a una altra és molt complicat, però fer-ho dues temporades seguides ho és molt més, encara”. El tècnic de Viladecavalls va festejar l’ascens a Primera un cop va finalitzar el partit a Bescanó amb jugadors, cos tècnic, directius i aficionats. I com l’any passat, va ser mantejat pels seus jugadors. “Han estat uns dies de celebrar la recompensa de l’esforç fet durant la temporada. No ha estat un any perfecte perquè no vam ser campions de lliga, però és de notable alt”, reconeix.

Exigent fins a la medul·la, Nualart ha sabut exprimir al màxim als seus jugadors. “No hi ha una fórmula matemàtica perquè el futbol no ho és. Tot es basa en treball, constància, una filosofia de joc i, sobretot, en una mentalitat guanyadora. Aquest vestidor ha adquirit una fortalesa que ha sabut superat els moments delicats del curs fins a ser nou equip de Primera Catalana”. La promoció d’ascens ha deixat dues imatges a Bescanó que quedaran per a la història: el gol de cap d’Abde i l’aturada antològica de Toni al límit del temps reglamentari que evitar el triomf dels gironins. Nualart considera que “els aficionats, tothom recordarà aquestes dues accions per la seva trascendència i pel valor emocional. Però en aquesta promoció n’hi ha hagut d’altres i en tota la temporada moltes més que ens han apropat a l’objectiu i d’altres que ens hi han allunyat. Però, sí, són dues accions que recordarem per sempre”.

Un èxit compartit

L’entrenador de Viladecavalls vol allunyar-se de tot el protagonisme i posar el focus en el seu cos tècnic. I lloa la tasca de Sergi Seró -la seva mà dreta- i David Raso -preparador físic-: “he tingut l’ajuda perfecta, que han fet una feina imprescindible per arribar fins aqui, com també, els delegats i ajudants. Com també d’una directiva que ens ha donat tota la confiança per treballar a gust. Quan formes part d’un equip, l’èxit és la suma de tothom”, confessa Nualart.

Sense temps per massa celebracions, el cos tècnic del CF Martorell ja ha començat a planificar la propera temporada. Nualart deixa clar que “sincerament lluitarem per pujar a Tercera Divisió. Mai buscaré un objectiu com la permanència, sóc ambiciós i farem tot el possible per ser a la part alta de la taula. És la meva mentalitat i no la puc canviar”. Respecte a la plantilla, el de Viladecavalls apunta que “hem d’enfortir alguns punts estratègics, però sabent que la base de l’equip és forta per afrontar el repte de Primera”. L’exigència d’una categoria nova i desconeguda farà que el treball dels propers dies pugui ser determinant pel desenllaç del curs vinent.

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Join the discussion One Comment

Deixa un comentari