Skip to main content

Abde, en el moment d’executar el primer gol de la temporada 2018-2019 a El Prat. Fotografia: Svetlana Akimova

La victòria al CEM Sagnier d’El Prat ha servit per trencar l’estadística. El primer equip del CF Martorell sempre havia perdut el primer partit del curs en els dos recents debuts a Segona Catalana. A la tercera va tocar guanyar. “Va ser un triomf molt costós, en un camp molt exigent i davant un equip molt ben treballat. Guanyar fora de casa i sense encaixar, ho fa millor”, assegura el tècnic Albert Nualart. Els gols d’Abde Haddouch van permetre als martorellencs sumar una victòria davant l’AE Prat B (0-2) que els situa en segona posició després de la primera jornada al grup tercer de Segona Catalana.

El partit però no va ser bufar i fer ampolles. L’entrenador de Viladecavalls explica que “ens van sorprendre moltíssim, sobretot al principi. Ens van fer sentir incòmodes, però vam canviar algunes peces al terreny de joc i a partir de la mitja hora de joc ja vam portar la iniciativa”. El gol d’Abde a les acaballes de la primera part va ser un baló d’oxigen pels martorellencs, qui van encarar la segona part amb més confiança: “en la represa, ens vam sentir molt millor. La nostra pressió va ser molt bona, però jugàvem a El Prat, era el primer partit i vam haver de patir fins l’últim minut”, admet Nualart. Tot i això, Abde va tornar a mullar per segellar el 0-2 definitiu. Tres punts per començar. “Això serà molt llarg i dur. Però era molt bo començar guanyant”, afegeix el tècnic.

Abde continua fent-se gran

El davanter ha començat el curs de la millor manera possible i reivindicant-se a base de gols. El doblet de dissabte va servir, a més, per ser determinant en els primers tres punts de la temporada. “Sumar tres punts fora de casa i començar guanyar en la primera jornada és la millor manera de començar. Me n’alegro moltíssim, sobretot per l’equip”, reconeix Abde. La Pantera segueix engreixant els seus números des que és al primer equip. A més de ser el màxim golejador de la història del club -ara, amb 67 gols- també s’ha convertit en el primer pitxixi al grup 3 de Segona Catalana. “Els gols no venen sols i és l’esforç de tot l’equip”, puntualitza.

Els martorellencs ja comencen a preparar el primer partit al CE Torrent de Llops. Serà diumenge 9 de setembre (12 hores) davant el Sant Quirze del Vallès FC. Els vallesans van haver d’ajornar el seu partit en la primera jornada davant l’Atlètic Vilafranca perquè la gespa del seu camp no estava en condicions per a jugar-hi.

 

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari